01 mai, 2013

Bursa subiectelor de investigatie (1)


Avand in vedere moartea clinica a investigatiei ca specie gazetareasca, BLOGpeBLOC provoaca putinii jurnalisti ramasi in bransa, sa dezvolte subiecte (reale) care ii sunt furnizate de reteaua sa de corespondenti. BLOGpeBLOC mentioneaza ca, nefiind baron de presa, nu ofera premii: premiile sunt pe la Patriciu, Adamescu, Negoita, Vantu (dupa ce iese din puscarie) si altii. Succes!

@ Marian al lu’ Miliardaru’, unul dintre cei mai bogati localnici din faimoasa localitate Buzescu (jud. Teleorman), a fost arestat zilele trecute in Belgia, pentru furtul a cca 800 kg metal. Intrebare: ce material strategic a fost gasit in mormanul de fier vechi depozitat (din nestiinta) de Marian al lui Milirdaru’ (originar din satul Buzescu, jud. Teleorman) in camioneta sa? Este de mentionat ca politistii belgieni au identificat, la controlul autovehiculului, inclusiv un puternic nivel de radioactivitate. (Categoria: Exportul de infractionalitate)

@ Care este cea mai noua gaselnita a romanilor care vor sa faca rapid bani in Occident? “Patronii” firmelor de transport  ataseaza la camioane cate o pompa puternica (instalatia ar putea aspira cca 100 de litri de combustibil in cateva minute), iar soferii sunt instruiti ca, in drumul lor, sa opreasca in dreptul auto-trenurilor (parcate prin Ungaria, Austria, Franta etc), sa le deschida fraudulos rezervoarele, sa ataseze rapid un furtun cuplat la pompa si sa goleasca rapid rezervoarele. (Categoria: Exportul de infractionalitate)