22 mai, 2013

Cum a castigat BLOGpeBLOC o bere de la premierul Ponta: cu sprijinul domnului Dobriţoiu. Multumim, Dobriţoiu, esti dragut.


MOTTO: Proiectul de lege este iniţiat de mai mulţi parlamentari PSD şi PNL, printre care vicepremierul Gabriel Oprea şi fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu.
Potrivit actului normativ, adoptat de Senat, măsura de majorare a pensiilor militare la nivelul din 2010 ar urma să fie aplicată din luna următoare intrării în vigoare a legii, cu toate că Guvernul a susţinut ca dată de intrare în vigoare 1 ianuarie 2014.” (sursa "Adevarul")



Tara moare si invie de grija pensiilor militare. Asa cum se prezinta acum, Romania exprima un haos perfect si concret pe care bietii politicieni din Occident nici nu se mai obosesc sa il inteleaga. Corneliu Dobritotiu (foto), care este cercetat penal fiinca ar fi inselat statul si si-a tras un apartament de la Armata (pardon, Ministerul Apararii), moare si invie de grija pensiilor militare si lanseaza initiativa de a fi recalculate sume noi. Evident, acest lucru se va face dar intrebarea care se impune este:  de ce Dobriţoiu? De ce nu a lansat o astfel de initiativa un om din Coalitie care are prestigiul intact, ci a facut-o unul care este prezentat la Stiri ca un tip care escrocheaza statul? Oare, astfel de lucruri, care tin de onoarea Partidului, nu pot fi reglementate- tot spre binele Partidului- pe plan intern? In acest context interesant, BLOGpeBLOC isi ia libertatea sa observe ca initiativa cuplului Oprea& Dobriţoiu este una care ia bani de la buget (consuma, adica, din banii facuti de altii) si, de aceea, ca lege a compensatiei, asteapta ca acelasi tandem sa introduca rapid la Parlament si o initiativa care sa si aduca bani la buget. Evident, la bugetul national. BLOGpeBLOC pune ramasag ca legea tandemului bugetofag  Oprea& Dobriţoiu nu va trece pana la sfarsitul verii. Facem pe o bere (consumata in carciuma lui Dinescu, din Centrul Vechi), cu premierul Victor Ponta. Pe presedintele Traian Basescu nu-l mai anuntam, ca o sa vina cu masina, fara sofer personal. (foto evz)