11 iunie, 2013

Giovani Becali: activ ziua, activ noaptea...

"GIOVANI BECALI A PIERDUT 14,7 MILIARDE LEI LA RULETA. De nervi, la 4.00 dimineata a chemat Politia Economica si Politia Cazinourilor (articol de presa, 2006, sursa:9AM)
 DOSARUL TRANSFERURILOR. Copos, Borcea, fraţii Becali, MM Stoica, Pădureanu, Neţoiu şi Gică Popescu scapă deocamdată de puşcărie 
(…) La rândul său, pe lângă cei opt ani de închisoare cu executare şi şapte ani de interzicere a unor drepturi pentru înşelăciune, fostul impresar Ioan Becali a mai fost condamnat la un an şi nouă luni pentru evaziune fiscală şi a mai primit două pedepse a câte doi ani şi nouă luni pentru spălare de bani." (articol de presa, 2013, sursa: gandulinfo)

Marele miliardar Ioan (Giovani) Becali (foto) apare aici in doua ipostaze: noaptea pierde miliarde la ruleta (vezi sus, articol din 2006), iar ziua este judecat (si condamnat) pentru evaziune si spalare de bani (vezi sus, articol din 2013). Daca Inalta Curte va mentine pedeapsa de la Curtea de Apel si in cazul armanului Giovani Becali (dupa rejudecarea celebrului “Dosar al transferurilor”), se va confirma o data mai mult una dintre ipotezele BLOGpeBLOC: in Romania, in marea lor majoritate, au bani aia care nu platesc impozite. Si asta nu este treaba contribuabilului, ci a Fiscului si Justitiei. Dar tot BpB sustinea (justificat) in trecut ca ar trebui, pentru "sange proaspat", un fisc german si o Justitie cu ceva judecatori chinezi. Macar pentru marea evaziune. (foto pesurse.ro)