03 februarie, 2011

Ca în filmele cu proşti: cercetează gardul care nu există!


Despre prostia la români nu prea se scrie fiindcă, deh!, se ştie, multi dintre ei au orgoliu şi, în plus, sunt foarte deştepti. Ei le cunosc, adică, pe toate, iar dacă nu-s cunoscute toate, măcar majoritatea. Paradoxul dracului derivă direct de aici: cetătenii altor tări (din Uniunea Europeană, de exemplu) se pricep doar la câte o felie de viată (unul e zugrav, altul e mecanic, altul e poet, altul e hot) dar la români, talentele se cumulează (Ion e şi zugrav, e şi mecanic, e şi poet, e şi hot etc) . Uite, insă, că viata se răzbună: o duce bine occidentalul şi nu românul- cel care se pricepe la toate dar nu
ştie bine niciuna dintre meserii. De-aici, păcatele obisnuite. Ce te faci, in contextul acesta, amu-na, cu procesomania? Pentru deliciul cititorilor inteligenti, BLOGpeBLOC publică un document oficial eliberat de IPJ Neamt (sub semnătura Comisarului şef de poliţie, AURELIAN VASEA ŞORIC (cel prezentat nu demult in presa ca apropiat al interlopului Gh. Mararu) in care- exact ca in filmele cu proşti- o nemteanca (Rusu Lucreţia, din com. Agapia) reclama distrugerea unui gard care nu existat. BLOGpeBLOC se intreaba in acest caz daca reclamanta Rusu Lucreţia a plătit măcar benzina cu care s-au deplasat politiştii lui Soric la fata locului, ca sa faca „cercetări”. Uite-aşa apare nevoia de biciclete pentru Politia din Tara Mioritei. (foto: politiaromana.ro)
(R O M Â N I A MINISTERUL INTERNELOR ŞI REFORMEI ADMINISTRATIVE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI NEAMŢ
NESECRET Piatra Neamţ Nr. 7.523/... Ex. nr. 1
SERVICIUL MANAGEMENT ORGANIZATORIC, COMUNICARE PUBLICĂ ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE)

În urma cererii dvs., înregistrată cu nr. 7.523, ... vă transmitem următoarele : La Poliţia oraşului Tg. Neamţ nu a fost înregistrată vreo plângere a numitei Rusu Lucreţia, din com. Agapia, jud. Neamţ, în care aceasta ar fi reclamat faptul că a fost agresată de poliţişti ai Postului de Poliţie Agapia. · Între Rusu Lucreţia pe de o parte şi fratele şi sora sa pe de altă parte, există o stare conflictuală generată de existenţa unui proces de partaj succesoral care în prezent se află pe rolul Judecătoriei Tg. Neamţ. Pe acest fond aceasta a formulat două reclamaţii împotriva fratelui său astfel : o în octombrie 2007 prin care reclama faptul că fratele său i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, acesta a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 61/1991. o în martie 2008 aceasta a solicitat sprijinul organelor de poliţie pentru a împiedica ducerea la îndeplinire a unei hotărâri judecătoreşti de către executor. Rusu Lucreţia a fost îndrumată să se adreseze instanţei de judecată cu o contestaţie la executare. · Rusu Lucreţia a depus o plângere la Postul de Poliţie Agapia în care reclama faptul că fratele său i-a distrus gardul dintre proprietăţile lor. În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că între proprietăţile celor doi nu a existat vreun gard, în consecinţă propunând Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamţ neînceperea urmăririi penale, soluţie confirmată de instituţia respectivă. · Cu stimă, ŞEFUL INSPECTORATULUI Comisar şef de poliţie AURELIAN VASEA ŞORIC.