16 mai, 2013

Bursa subiectelor de investigatie (3)

Avand in vedere moartea clinica a investigatiei ca specie gazetareasca, BLOGpeBLOC provoaca putinii jurnalisti ramasi in bransa, sa dezvolte subiecte (reale) care ii sunt furnizate de reteaua sa de corespondenti. BLOGpeBLOC mentioneaza ca, nefiind baron de presa, nu ofera premii: premiile sunt pe la Patriciu, Adamescu, Negoita, Vantu (dupa ce iese din puscarie, daca a si iesit) si altii. Succes!


Centrul Vechi din Bucuresti gazduieste cel mai ingust hotel din Europa (si probabil, din lume). Nu fiindca patronul se vrea in Cartea Recordurilor, ci pentru ca, asemenea altor patroni din Romania, el vrea bani- multi bani si foarte repede. Asa ca nu a mai avut bani sa investeasca in caramizi pentru extinderea peretilor. Intrebare: la ce adresa se afla acest hotel si cum a fost acceptat un asemenea hotel (in camerele caruia incap cu greutate cate un pat) pentru “fenomenul turistic” romanesc?

@ Mai multe Cluburi din Centrul Vechi bucurestean au demontat de pe pereti bulina rosie care indica riscul seismic afectat cladirii, ca sa nu isi indeparteze clientii. Intrebare: care sunt acele cluburi si cum au reusit sa functioneze in continuare, fara ca inspectorii Primariei sa le mai verifice?